-->

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Έξαλλος ο Καχριμάνης στην Ιταλία για το μηδέν....στα δύο που του επιφύλαξαν τα "τσακάλια" της Συγγρού (από epirusgate.blogspot.com)


Διακαιολογημένα έξαλλος είναι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης με τα "τσακάλια" της Συγγρού που αποφάσισαν με συνταγές "κωλοτούμπας" στην Άρτα (Παπασιώζιος) και "υλικά" της δεκαετίας του '90 στα Γιάννενα (Χαραλαμπόπουλος) να κλείσουν τα γαλάζια ψηφοδέλτια, αφήνοντας έξω δύο νέα ικανά και αξιόλογα στελέχη, όπως είναι οι στενοί συνεργάτες του , Χρήστος Τσιρογιάννης και Παντελής Κολόκας σε Άρτα και Γιάννενα αντίστοιχα.
Πληροφορίες από την Ιταλία όπου βρίσκεται, κάνουν λόγο για μεγάλο εκνευρισμό του Αλέκου, που πραγματικά πασχίζει να δει το κόμμα του να τραβάει εκλογικά και ταυτόχρονα να αναδεικνύει και νέα πολιτικά στελέχη στην Ήπειρο. Αντ' αυτών όμως είχαμε μια από τα ίδια και πλέον είναι δεδομένο ότι το γαλάζιο... "μαγαζί" δεν τραβάει! Μην αποκλείσετε το γεγονός να δείτε τον Αλεκάρα παγερά αδιάφορο τις δύο βδομάδες που απομένουν μέχρι τις κάλπες. Το λέμε αυτό γιατί υπό κανονικές συνθήκες, ως μέλοος της εκλογικής επιτροπής της Ν.Δ. θα τα έδινε όλα για τη νίκη. Τώρα όμως;

Από epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: