-->

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Απάντηση της Ολγας Γεροβασίλη στο Δελτίου τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας

Διάβασα και εγώ το Δελτίο Τύπου του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να μην πραγματοποιήσει καμία συνάντηση με υποψηφίους βουλευτές επειδή, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κανένας τους δεν ενδιαφέρθηκε για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Άρτας πριν την προκήρυξη των εκλογών.
   Κατανοώ πλήρως την οργή και την αγανάκτησή τους για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στην οποία μας έσυραν οι πολιτικές των δύο επονομαζομένων "μεγάλων κομμάτων" και δικαιολογώ απόλυτα το ξέσπασμά τους.
   Αυτή η οργή όμως, 
για να είναι δημιουργική και όχι χαοτική, πρέπει να στοχεύει στους υπαίτιους και να μην ισοπεδώνει.
   Σε ό,τι αφορά το άτομό μου, θεωρώ ότι δεν συμπεριλαμβάνομαι σε αυτούς που αναφέρονται στην ανακοίνωση, διότι επί δεκαετίες -και με τα προηγούμενα Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και με το νυν- είχα πάντα, είτε ως ενεργός πολίτης, είτε ως δημοτική σύμβουλος, είτε ως επικεφαλής δημοτικής ομάδας, αγαστή συνεργασία με όλα τα προεδρεία, μέσα από συναντήσεις και επεξεργασίες για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των εμπόρων, η οποία μετουσιώθηκε δεκάδες φορές σε υποβολή επίκαιρων ερωτήσεων και προτάσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Άρτας.
   Αυτή η στάση μου δεν υπήρξε περιστασιακή, εξαιτίας οποιασδήποτε προεκλογικής περιόδου, αλλά σταθερή και αδιάλλειπτη για πάνω από 14 χρόνια, όπως μπορούν να συνομολογήσουν οι έμποροι της Άρτας.
   Κατανοώ ότι, η μη εξαίρεσή μου από το Δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου, πιθανώς να οφείλεται σε λόγους διατήρησης πολιτικών ισορροπιών, αλλά στην εποχή που φτάσαμε, τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους και να αποδίδονται οι ευθύνες εκεί που ανήκουν.
   Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν μπορεί να μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: