-->

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η δήλωση "μετάνοιας" του Κ.Παπασιώζου

Αναδημοσιεύουμε την δήλωση μετάνοιας του Κ.Παπασιώζου, που του εξασφάλισε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Άρτα, όπως αναρτήθηκε στο site:
 http://epirusvoice.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4483:-----lr---&catid=35&Itemid=75
 
Λίγο κράτησε η αντιμνημονιακή επανάσταση του βουλευτή Άρτας Κων/νου Παπασιώζου, όπως και πολλών άλλων διαγραφέντων βουλευτών άλλωστε. Η επιστροφή στο κομματικό «μαντρί» εξασφαλίζει και μια θέση στα ψηφοδέλτια, έστω κι αν γίνεται με τρόπο ταπεινωτικό.
Κι αυτό γιατί η ΝΔ απαιτεί ως προϋπόθεση επιστροφής ... δήλωση μετανοίας. Η δήλωση παίρνει την μορφή επιστολής που αποστέλλεται προς τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, για να δηλώσει τη ... νομιμοφροσύνη του ... απολωλότος!


Έτσι μετά την αποστολή της σχετική επιστολής, τρεις ακόμη διαγραφέντες βουλετυτές της ΝΔ - μεταξύ αυτών και ο κ. Παπασιώζος - επιστρέφουν στο «μαντρί»
Από τη Νέα Δημοκρατία εκδόθηκε για την επιστροφή τους η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, οι βουλευτές κύριοι Κωνσταντίνος Παπασιώζος, του νομού Άρτας, Γιώργος Καρασμάνης, του νομού Πέλλας και Γιώργος Βαγιωνάς, του νομού Χαλκιδικής, εντάσσονται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, μετά από σχετικές επιστολές που απέστειλαν στον Πρόεδρο του Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: