-->

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ


Ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας μπαίνει στην εκλογική μάχη με στόχο τη ριζική ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών. Η ήττα των κομμάτων του μνημονίου και η συγκρότηση μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφία, ενός νέου Συνασπισμού Εξουσίας , είναι για το “ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο” το επίδικο των εκλογών της 6ης Μαϊου. Δίνουμε την εκλογική μάχη για μια Αριστερή, Προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, που θα λειτουργεί προς όφελος του λαού και θα βρίσκεται μακριά από τις ασφυκτικές πιέσεις των τοκογλύφων δανειστών της χώρας, της τρόικα και των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών, που ασκήθηκαν από τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις.
Η συγκρότηση του τοπικού ψηφοδελτίου ολοκληρώθηκε μέσα από τις βαθιά δημοκρατικές και συλλογικές διαδικασίες της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζει τις ανάγκες και τις αγωνίες της τοπικής κοινωνίας. Μετέχουν σε αυτό πρόσωπα με καθημερινή δράση στα κινήματα αντίστασης και αλληλεγγύης, τον αγροτοσυνδικαλισμό, την Αυτοδιοίκηση. Πρόσωπα, που μέσα από πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες δίνουν τη μάχη ενάντια στα μνημόνια και τη λεηλάτηση του λαού.
Υποψήφιοι και Υποψήφιες με το “ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο” στο Νομό Άρτας είναι:

Όλγα Γεροβασίλη - γιατρός
Λίτσα Κιτσαντά - συμβολαιογράφος
Μπάμπης Πεσλής - πτηνοτρόφος
Βασίλης Τσίρκας - δικηγόρος
Γιώργος Χασκής - αγρότης

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές εκφράζονται μέσα από τις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Στο χώρο μας δεν υπάρχουν παραγοντισμοί και προσωπικές πολιτικές. Όλοι οι υποψήφιοι είναι ισότιμοι, ισάξιοι, απολύτως ικανοί και χρήσιμοι στον αγώνα, που συλλογικά δίνουμε. Δεν θα δείτε από εμάς καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ξεπερασμένες συμπεριφορές του σάπιου πολιτικού συστήματος, που καταρρέει. Όλα όσα στη δημόσια σφαίρα διατυπώνονται αντικατοπτρίζουν τις αρχές, τις αξίες, τις θέσεις και την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι εμείς, οι υποψήφιοι βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του Σύριζα, θα δώσουμε την εκλογική μάχη με συντροφικότητα και αλληλεγγύη. Αυτό είναι το δικό μας διαφορετικό ήθος και ύφος. Οι πολίτες του νομού το αναγνωρίζουν.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Άρτας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του “ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο” , να δυναμώσουν τη φωνή τους μέσα στη Βουλή δίνοντας στο ΣΥΡΙΖΑ μία από τις τρεις έδρες του νομού. Για την επιβίωση του λαού μας μέσα από την καταγγελία της δανειακής σύμβασης, για να ξεφύγουμε από τα μνημόνια της χρεοκοπίας.
Τώρα είναι η στιγμή να αποφασίσει ο λαός, να κάνει την ανατροπή στην Ελλάδα και να στείλει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: