-->

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές από τον Δήμαρχο Αρταίων

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:
«Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας, όπου κυριαρχούν το άγχος, η αβεβαιότητα, τα προβλήματα της καθημερινότητας και η οικονομική δυσπραγία, εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα και η γέννηση του Θεανθρώπου να εκπέμψουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και  ανθρωπιάς. 
Η χρονιά που πέρασε, η οποία ήταν και η πρώτη της θητείας της Δημοτικής Αρχής καθώς και η πρώτη του «Καλλικράτη», ήταν αναμφισβήτητα από τις πιο δύσκολες, αν όχι η δυσκολότερη των τελευταίων ετών.
Παρόλα αυτά έγιναν τα απαραίτητα βήματα για την οργάνωση και την ομογενοποίηση του διευρυμένου Δήμου μας, κόντρα στις δυσλειτουργίες του νέου νόμου.
Το χρόνο αυτό θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει την οργάνωση και την υποδομή, που στη συνέχεια θα αποτελέσουν τον μοχλό ανάπτυξης του Δήμου μας, για έναν Δήμο αντάξιο των παραδόσεων και της ιστορίας του.
Στη δύση, λοιπόν, μιας δύσκολης χρονιάς πρέπει όλοι να διατηρήσουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας.
Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν και το νέο χρόνο, για την οικονομική ανάκαμψη και την πρόοδο του τόπου μας  καθώς και για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που έχουμε ως Δήμος.
Με αλληλεγγύη, δυναμισμό και αισιοδοξία θα βρούμε τη δύναμη για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.
Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος για όλους και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία περνάει δύσκολες μέρες.
Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία, ειρήνη, αγάπη και αισιοδοξία.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια: