-->

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ / ΜΕΑ

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του πραγματοποίησε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ/ΜΕΑ), την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στο χώρο του Κέντρου. Στην εκδήλωση συμμετείχε η παιδική χορωδία του Συλλόγου «Σκουφάς» καθώς και μαθητές των δημοτικών σχολείων 3ο, 5ο, 6ο και 8ο, που υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής κυρίας Χριστίνας Κιτσαντά, ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα. Οι γονείς που παραβρέθηκαν μοιράστηκαν συναισθήματα χαράς συγκίνησης βλέποντας τον ενθουσιασμό ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των παιδιών, ιδιαίτερα όταν έκανε την εμφάνιση του ο Αη-Βασίλης ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά. Ακολούθησε παράσταση κλόουν η οποία έδωσε μία διαφορετική νότα στη γιορτή ενώ στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκά στους καλεσμένους. Οι γονείς, τα παιδιά και όλοι οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν ευχές για «Χρόνια πολλά».

Εκ μέρους του προσωπικού του Κέντρου ο κ. Χρήστος Ζαρκάδας τόνισε ότι ο στόχος είναι να αποτυπωθεί μέσα και από αυτή την εκδήλωση, όσο μπορεί, η σχέση που υπάρχει με τα παιδιά. «Μεταξύ μας έχουμε μια πολύ καλή σχέση» είπε ενώ ευχαρίστησε τους γονείς για τη συνεργασία τους αλλά και όλους όσους μέχρι τώρα συνέβαλαν και συμβάλλουν στον παραπάνω στόχο, ιδιαίτερα την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. κυρία Κατερίνα Μάγγου για την όλη συμβολή της στην εκδήλωση και την Αντιδήμαρχο Αρταίων κυρία Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου, «τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε και δημιούργησε αυτό το Κέντρο» όπως είπε χαρακτηριστικά.  Ο κ. Ζαρκάδας ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά για τις ημέρες που έρχονται, με υγεία και ευτυχία για όλους.

Τις ευχές τους έδωσαν και η κυρία Μάγγου με την κυρία Βασιλάκη. Η κυρία Βασιλάκη ευχαρίστησε το προσωπικό για την πολύ καλή προσπάθεια που καταβάλει τονίζοντας: «Είμαι ευχαριστημένη που το Κέντρο άνοιξε και λειτουργεί πολύ καλά. Σκοπός μου ήταν και είναι τα παιδιά που έρχονται να φεύγουν χαρούμενα και ευτυχισμένα και πιστεύω ότι το πετύχαμε ως ένα μεγάλο βαθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: