-->

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Κάτι έχουν και οι βουλευτές της Άρτας



Κάτι έχουν και οι δικοί μας εθνοπατέρες, όπως δείχνουν τα στοιχεία του «πόθεν έσχες» που έγιναν γνωστά από την Βουλή των Ελλήνων.
Τα στοιχεία είναι τα ακόλουθα:

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Άρτας Παύλος Στασινός δηλώνει εισόδημα 26.152 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση ενώ τα εισοδήματα της συζύγου του ανέρχονται στις 51.490 ευρώ. Δηλώνουν ένα σπίτι στην Κορυφή Νεράιδας Τρικάλων, ένα διαμέρισμα στην Άρτα τρία οικόπεδα και τέσσερα αγροτεμάχια. Η σύζυγος του κ. Στασινού δηλώνει 3.300 μετοχές σε δύο τράπεζες και οι καταθέσεις τους πλησιάζουν τις εκατό χιλιάδες ευρώ. Στην κατοχή τους έχουν δύο αυτοκίνητα.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης δηλώνει εισόδημα 103.435 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και η σύζυγός του έχει εισόδημα 7.443 ευρώ. Διαθέτουν μία αποθήκη στα Μελίσσια, ένα διαμέρισμα στην Άρτα, ένα σπίτι στην Άρτα, δύο βοσκοτόπους κι ένα αγροτεμάχιο. Διαθέτουν 700 μετοχές σε τέσσερις διαφορετικές τράπεζες και σε εταιρίες και οι καταθέσεις τους φτάνουν στις 115 χιλιάδες ευρώ περίπου. Ο κ. Τσιρώνης και η σύζυγός του διαθέτουν δύο αυτοκίνητα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Άρτας Κώστας Παπασιώζος δηλώνει εισόδημα 109.485 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση και τρεις χιλιάδες από άλλη πηγή. Το εισόδημα της συζύγου του είναι 23.414 ευρώ. Διαθέτουν δέκα ακίνητα στη Φιλοθέη και το Δήμο Αράχθου Άρτας, εκ των οποίων ένα είναι διαμέρισμα, δύο καταστήματα και τα υπόλοιπα οικόπεδα και αγροτεμάχια. Δεν εμφανίζουν καμία τραπεζική κατάθεση ενώ δηλώνουν δύο αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: