-->

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Πυρετώδεις διεργασίες για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Άρτα

Οι επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, έχουν προκαλέσει έντονη κινητικότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
   Υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες -που "διαρρέουν" εντέχνως οι "υποψήφιοι"-, οι οποίες αναφέρουν ως σίγουρη την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο.
   Οι αντιπαλότητες και οι διαγκωνισμοί είναι πάρα πολλοί και χαρακτηριστικά μπορεί να αναφερθεί το ενδαφέρον που έχει εκδηλωθεί και από τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Βαγγέλη Παπαδημητρίου, αλλά και από τον ανηψιό του, τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου, γιο του Λευτέρη, πρώην βουλευτή της Ν.Δ.
   Υπάρχει όμως κι άλλος πρώην βουλευτής, που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει το παιδί του στον πολιτικό στίβο. Είναι ο Κώστας Καραμπίνας, που θεωρεί ότι η κόρη του, η Εύη θα ήταν κατάλληλη ως η γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
   Πάντως, μέχρι στιγμής, η γυναίκα που δείχνει να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι η δημοτική σύμβουλος Τασούλα Σίμου, στην οποία -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- έχει εστιάσει την προσοχή της η Συγγρού και μάλιστα πρόσφατα δέχτηκε την πρόσκληση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., του Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο οποίος θέλησε να την γνωρίσει από κοντά.
   Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχεται πολλές βολές "εκ των έσω" η υποψηφιότητα του άλλου αυτοδιοικητικού, του πρώην Νομάρχη, υποψήφιου δήμαρχου Αρταίων και νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Γιώργου Παπαβασιλείου, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την κεντρική πολιτική σκηνή.
   Εκτός από τον εν ενεργεία βουλευτή, Κώστα Παπασιώζο, σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του πολιτευτή Γιώργου Στύλιου, ο οποίος έχει "γράψει πολλά χιλιόμετρα" και θεωρείται από τα φαβορί.
   Πάρα πολλές πιθανότητες επαλήθευσης έχει και η υποψηφιότητα του επιχειρηματία Χριστόφορου Μίχου, προσωπικού φίλου του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και υποψήφιου βουλευτή το 1993 με την ΠΟΛ.ΑΝ.
   Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Χρήστο Τσιρογιάννη, που εκλέχθηκε πρώτος -και με διαφορά- περιφερειακός σύμβουλος (αργότερα έχασε την έδρα στο Εκλογοδικείου, λόγω ασυμβίβαστου). Ο αριθμός των σταυρών που πήρε (προκάλεσε δέος στους υπόλοιπους πολιτευτές), δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος από την Συγγρού.
   Πάντως, όλοι οι εν δυνάμει υποψήφιοι, οι σίγουροι και οι... λιγότερο σίγουροι, βρίσκονται σε αγχωτική εγρήγορση και μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να μην "κοιμάται αγκαλιά με το ημερολόγιο", αλλά αυτοί σίγουρα είναι "αγκαλιά με το τηλέφωνό τους"!
Πηγή: tilevoasartas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: