-->

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Στενεύουν τα περιθώρια για την πληρωμή των εργαζομένων του Δήμου Αρταίων

Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Άρτας, με αντικείμενο την πληρωμή των εργαζομένων, που καθίσταται αδύνατη λόγω...τεχνικών προβλημάτων.
Στο έκτακτο Συμβούλιο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολάου υπέδειξε κάποιο τρόπο που πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει ώστε να πληρωθούν οι υπάλληλοι στην ώρα τους, με προκαταβολή, και ανέλυσε το σκεπτικό της πρότασής του.
Ανοιχτός σε κάθε πρόταση που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα δήλωσε ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης και τόνισε ότι το θέμα δεν προσφέρεται για εντυπώσεις. Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαλέξης ανέφερε: «Κάναμε κάποιες προσπάθειες. Εξαντλήθηκαν όλα τα δεδομένα, όλα τα περιθώρια. Δεν έχω τις γνώσεις αυτές που έχει ο κ. Νικολάου, ομολογώ. Ένα πράγμα κατάλαβα, ότι ήξερε τον τρόπο και δεν ήρθε να μας τον πει να πληρώσουμε τον κόσμο. Αν νομίζετε ότι μπορεί να πληρωθεί με προκαταβολή, εδώ να ψηφιστεί ομόφωνα σας παρακαλώ πολύ και να έρθει αύριο το πρωί ο κ. Νικολάου να πάει στις Υπηρεσίες με το εντέλλεσθαι το δικό μου να πάρουν τα λεφτά οι υπάλληλοι. Διαφορετικά εδώ πέρα κουβεντιάζουμε για να γράφουν οι κάμερες και αυτό πρέπει να σταματήσει».
Το Δημοτικό Συμβούλιο τάχθηκε ομόφωνα τάχθηκε υπέρ της πληρωμής των εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο. Μόνο που οι μέρες πέρασαν και τέτοιος δεν έχει βρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: