-->

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αποτελέσματα δημοσκόπησης ΝΔ

Μια δημοσκόπηση περίεργη, αλλά τα αποτελέσματά της, κατά το μεγαλύτερο μέρος τους αποτυπώνουν τις απόψεις των πολιτών, την γνώμη της κοινωνίας, για τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής μας.
Βεβαίως το ερωτηματολόγιο ήταν αρκούντως περίεργο, αλλά τα αποτελέσματα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Και λέμε περίεργο, γιατί αφορούσε τα πρόσωπα που είναι πιθανόν να αποτελέσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ της περιοχής μας, τους δημάρχους του νομού και τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις οποίες έχει στην διάθεσή της η «Γ», σ’ ότι αφορά τους μνηστήρες του χρίσματος της ΝΔ, την πρώτη θέση με ελάχιστη διαφορά, του ενός απ’ τον άλλον καταλαμβάνουν ο πρώην νομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου (φωτογραφία αριστερά) και ο καθηγητής Γιώργος Στύλιος, οι οποίοι συγκεντρώνουν περί το 58% των θετικών γνωμών για το πρόσωπό τους. Ακολουθεί ο γιατρός Βαγγέλης Παπαδημητρίου και με μικρή διαφορά ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Τσιρογιάννης. Με μικρή διαφορά πίσω απ’ τους δυό βρίσκεται η εκπαιδευτικός Τασούλα Σίμου. Η είδηση της συγκεκριμένης μέτρησης είναι ότι πίσω απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους ο εν ενεργεία βουλευτής Κώστας Παπασιώζος, για τον οποίο μάθαμε ότι οι περισσότερες αρνητικές γνώμες, προέρχονται απ’ την πεδιάδα της Άρτας, όπου ήταν ο προνομιακός του χώρος εκλογικά.
Κοντά στο 70% είναι οι θετικές γνώμες για τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και ακολουθούν οι δήμαρχοι, όπου ο δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης απολαμβάνει χαρακτηριστικά την τελευταία θέση, έχοντας στο ενεργητικό του ελάχιστες θετικές γνώμες. Δεν φτάνουν το 20%. Κοντά στο 50% είναι οι θετικές γνώμες για το δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη Δημήτρη Γαλλίκα, ενώ ρεκόρ σ’ αυτή την κατηγορία καταγράφει ο δήμαρχος Ν. Σκουφά Στάθης Γιαννούλης (φωτογραφία δεξιά) ο οποίος αγγίζει το 70% των θετικών γνωμών.
Όπως είναι γνωστό η ΝΔ επίσημα διέψευσε την διενέργεια δημοσκόπησης για λογαριασμό της, αλλά κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός ότι η δημοσκόπηση έγινε, μετά από παραγγελία κάποιου ενδιαφερόμενου για την πολιτική εικόνα της Άρτας.

Πηγή:www.gnomiartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: