-->

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Αφήστε με να γίνω… Τραπεζίτης!!!


Τα σα-μα και τα μα-μάσα τα!
γράφει ο Γρηγόρης Τατσιόπουλος
   Τέρμα το αποφάσισα, δεν πάει άλλο. Έχω κλείσει 2 χρόνια άνεργος και αφού το σκέφτηκα καλά-καλά, έφτασα στο συμπέρασμα ότι πρέπει ν' ανοίξω μια δικιά μου δουλειά. Θα γίνω... Τραπεζίτης!!!
   Ναι, το πήρα απόφαση. Σίγουρη δουλειά, χωρίς κανένα ρίσκο. Θα μου δίνετε εσείς τα λεφτά σας, θα σας δίνω ένα μικρό ποσοστό και θα τα δανείζω με τριπλάσιο και τετραπλάσιο τόκο.
   Όταν θα κερδίζω, θα κρατάω τα κέρδη για τον εαυτό μου κι αν πέσω σε καμιά ξέρα, αν στραβώσει το πράγμα, αν έχω ζημιές, τότε θα τις πληρώσετε... ΕΣΕΙΣ!


Θα δίνω και στα ΜΜΕ το κατιτίς τους κι όταν φτάσει η ώρα που θα με πληρώνετε για τις ζημιές μου, για να ξαναγυρίσω στα κέρδη, που θα τα κρατάω για τον εαυτό μου, θα αρχίσουν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες και θα σας πιπιλάνε το μυαλό, μέχρι που θα σιγουρευτείτε ότι αν δεν μου τα σκάσετε θα πέσει λιμός και καταποντισμός.
   Εμ, δεν χρειάζετε να ψεκάζουν τα αεροπλάνα για να κάνετε αυτό που θέλω, ψεκάζουν τα μυαλά τα ΜΜΕ, με πληρώνετε και νοιώθετε κι ευτυχισμένοι από πάνω.
   Όλο αυτό το κολπάκι ονομάζεται ιδιωτικοποίηση των κερδών και κοινωνικοποίηση των ζημιών και… πολύ μ' αρέσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: