-->

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η νέα κυβέρνηση συνεργασίας των μνημονιακών κομμάτων συνεχίζει την πολιτική αφαίμαξης των ήδη πενιχρών εισοδημάτων των υπαλλήλων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.
Με συνεχείς καταιγίδες φορομπηχτικών μέτρων, που έχουν κριθεί αντισυνταγματικά από έγκριτους συνταγματολόγους, επιδιώκει τον αφανισμό κάθε έννοιας κράτους δικαίου και πρόνοιας.
Χαράτσια και κεφαλικοί φόροι, που δεν είχαν επιβληθεί ούτε επί τουρκοκρατίας στέλνουν το λαό στους κάδους των σκουπιδιών για ανεύρεση τροφής.
Το απάνθρωπο χαράτσι για τα ακίνητα που εισπράτεται μέσω της ΔΕΗ δίνει τη χαριστική βολή στον φτωχό μεροκαματιάρη εργαζόμενο.
Παράλληλα, με λογικές του αποφασίσομεν και διατάσσομεν στέλνει στην εργασιακή εφεδρεία και στην πείνα χιλιάδες υπαλλήλους του δημοσίου, απαξιώνοντας ολοκληρωτικά τον κρατικό μηχανισμό, προς όφελος μεγαλοκαρχαριών εκδοτο-εργολάβων.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
ο Σύλλογός μας, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, θα παράσχει σε όποιο μέλος του χρειαστεί νομική βοήθεια σε ενδεχόμενη περίπτωση προσφυγής του για την αντιμετώπιση τόσο του χαρατσιού της ΔΕΗ όσο και της εργασιακής εφεδρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: