-->

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ


Το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου σήμανε για τον ΣΥΡΙΖΑ την έναρξη του μεγάλου αγώνα.
Από πολύ πιο ισχυρή θέση, οι συμπολίτες μας μάς δώσανε την ευκαιρία και την εντολή άσκησης σοβαρής και υπεύθυνης πολιτικής, ώστε να βγει ο τόπος από τα αδιέξοδα που τον οδήγησαν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και τρόικα με τα μνημόνιά τους.
Οι πολίτες αποφάσισαν στην κάλπη, ότι αυτή είναι η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ.
Και είναι η ώρα που ο χώρος της ριζοσπαστικής αριστεράς αποδεικνύει πως είχε και έχει το βλέμμα του συνεχώς και επίμονα στραμμένο στην κοινωνία και τις ανάγκες της.

Είναι η ώρα της μεγάλης κοινωνικής μάχης, ώστε να ξεμπερδέψουμε μια και καλή με τα στρεβλά πρότυπα, να αναδείξουμε την αναγκαιότητα και τη δύναμη της συλλογικότητας, να αποκατασταθούν οι αξίες του δικαίου και της αλληλεγγύης, να εμπεδωθούν οι πραγματικές αξίες και το κοινωνικό κράτος, να επιστρέψει στη ζωή μας η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Ο ελληνικός λαός με πλήρη συνείδηση πήγε στην κάλπη και δήλωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, όχι μόνο ποιούς θέλησε να τιμωρήσει, αλλά και με ποιούς θέλει να προχωρήσει.
Εμπιστεύτηκε τον ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο ως την εγγυήτρια πολιτική δύναμη για τον τερματισμό της οικονομικής ύφεσης, την καταγγελία της δανειακής σύμβασης και την ακύρωση του μνημονίου.
Ευχαριστώ ειλικρινά όλους τους συμπολίτες μας, που εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους στο ΣΥΡΙΖΑ. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Αρτινό λαό για την σπουδαία τιμή που μου επεφύλαξε να μου δώσει την εντολή να μεταφέρω την φωνή του στο Κοινοβούλιο.
Δεσμεύομαι πως θα είμαι δίπλα σας συνεχώς, θα μάχομαι για τα δικαιώματά μας και τις ελπίδες μας, με βασικό γνώμονα το κυρίαρχο άρθρο του Συντάγματος, ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, με το λαό, για το λαό. Και μαζί θα καταφέρουμε το αυτονόητο: ίσες ευκαιρίες για όλους και ζωή με αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: