-->

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

2ος Διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής


Η Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας «Γ. Μόραλης», έπειτα από την επιτυχημένη διεξαγωγή του περσινού  1ου Διαγωνισμού παιδικής ζωγραφικής,  προκηρύσσει τον 2ο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής για τους μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του νέου Δήμου Αρταίων.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 και ώρα 10:00 στο 2ο δημοτικό σχολείο Άρτας, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Το θέμα θα δοθεί εκείνη την στιγμή, όπως και την προηγούμενη χρονιά ενώ  τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο υλικό ζωγραφικής  επιθυμούν.
Όλα τα έργα θα εκτεθούν στην Δημοτική Πινακοθήκη για διάρκεια 10 ημερών περίπου, τον μήνα Σεπτέμβριο.


Τιμητικοί έπαινοι θα απονεμηθούν σε όλους τους  συμμετέχοντες ενώ
ιδιαίτερα θα βραβευθούν τα 2 καλύτερα έργα, που θα επιλεχθούν από  καλλιτεχνική επιτροπή. Το πρώτο βραβείο ισοδυναμεί με ετήσια υποτροφία στα μαθήματα ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθούν στην Πινακοθήκη την επόμενη χρονιά και το δεύτερο βραβείο με υποτροφία του μισού κύκλου μαθημάτων ζωγραφικής (4 μήνες).

Η  παιδική ματιά και ο αισιόδοξος τρόπος που αντιμετωπίζουν τα πράγματα είναι κάτι που όλοι το έχουμε ανάγκη στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Πινακοθήκη για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες.
Ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων 23 Μαΐου.
Τηλ. επικοινωνίας : 2681 - 0 -24946.

Δεν υπάρχουν σχόλια: